Myynti 0400 260 742

Huolto 041 313 5455

Toimitusehdot

Yhteystiedot » Toimitusehdot

TOIMITUSEHDOT

 

Toimitus

Toimitus vapaasti varastossamme (FCA Restahovi FIN01). 

Takuu

Restahovi Oy myöntää toimittamilleen uusille laitteilleen takuun, joka koskee laitteiden raaka-aine- tai valmistusvirheitä. Takuuaika, joka mainitaan laitteen käyttöohjeessa, on normaalisti 12 kuukautta (pienlaitteet 6 kk) toimituspäivästä, ellei erikseen toisin sovita. Takuu on voimassa Suomessa koskien laitteen ensimmäistä ostajaa. Takuun alaiset korjauspyynnöt tulee esittää takuuaikana suoraan Restahovi Oy:lle. Takuu ei koske väärin tehdystä liitännästä tai ohjeiden vastaisesta käytöstä aiheutuneita vaurioita, korjauksia tai muita kuluja. Takuuhuollon saa suorittaa ainoastaan Restahovi Oy:n osoittama huoltoliike. Työsuoritus takuun alaiseen työhön tilataan aina Restahovi Oy:ltä. Takuu ei kata eikä korvaa muiden tilaamia huoltotöitä. Takuutyöt suoritetaan normaalina työaikana maanantaista perjantaihin klo 8-16 välisenä aikana.

Vakuutus

Toimitamme lähetykset aina vakuutettuina asiakkaan laskuun.

Laskutuslisä

6 euroa + alv per lasku.

Myöhemmät toimitukset

Jos tilaaja siirtää toimitusaikaa sovittua ajankohtaa myöhemmäksi, pidätämme itsellemme oikeuden laskuttaa työn keskeyttämis-, varastoimis- yms. kustannuksia 1,5 % kuukaudessa kauppahinnasta.

Palautus

Lähetyksiä koskevat muistutukset on tehtävä kahdeksan (8) päivän kuluessa. Palautuslähetyksissä täytyy ehdottomasti mainita palauttajan nimi ja osoite sekä edustajamme, jonka kanssa asiasta on sovittu. Palautetuista standardivalmisteisista virheettömistä laitteista hyvitämme enintään 80 %. Mittatilauksena tehtyjä tavaroita ja erikoistilauksesta tilattuja laitteita ja kalusteita emme ota palautuksena vastaan.

Varaus

Pidätämme oikeudet laitteiden rakennemuutoksiin. Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin, mikäli arvonlisävero, ulkomaan valuutan arvo tai muut tavaran toimittajasta riippumattomat maksut tai verot muuttuvat ennen toimituspäivää.

 

Tietosuojakäytäntö ›